pluim-2016_arjan-levers

Op vrijdag 6 januari 2016 werd onder grote belangstelling in café Seevank aan het Oosteinde in Oosteinde de Pluim van het jaar 2016 bekend gemaakt: Levers-Helpt van Arjan Levers, gevestigd aan de Krommert 19 te Oosthuizen.
Na de nieuwjaarsspeech van onze voorzitter Cajo Vroom kwam dit onderwerp als eerste aan bod. Maar voordat dit bekend werd gemaakt, gierde bij sommige ondernemers de spanning door de keel.
Vanuit de commissie waren de genomineerden onderzocht of deze voldeden aan de vereiste criteria, hadden hun afwegingen gemaakt en was men unaniem van oordeel dat de PLUIM van 2016 was gewonnen door: Levers-Helpt van Arjan Levers.

Het juryrapport luidt:
“De winnaar is een bedrijf dat zijn weg in onze omgeving heeft gevonden.
Het heeft een goede naam binnen de dorpen van Edam-Volendam.
Daarnaast heeft het bedrijf een goede toekomst voor zich.
Het bevindt zich in een wereld waarin de nodige concurrentie aanwezig is en waar het resultaat altijd wordt gezien en kritisch wordt beoordeeld.
De naam staat garant voor kwaliteit binnen zijn branche.
Vakmanschap is hierbij onontbeerlijk. Dit moet ook wel, want daarnaast is een vlekkeloze uitvoering – zonder verstoringen – door dit bedrijf van belang om bij de opdrachtgever de werkzaamheden niet in het honderd te sturen, er hangt namelijk van de geleverde kwaliteit steeds heel veel af.
Het bedrijf is groeiende met zijn opdrachten en dus ook de omzet en dit zit, gelet op de groei van de economie, voor de toekomst goed.
De commissie heeft dus een keuze gemaakt en de kernwoorden voor de winnaar zijn: ‘Een vakman die een aanhouder is, staat snel klaar voor niet alleen een collega ondernemer, maar net zo goed voor de oudere klant en heeft daarom door zijn kwaliteit een goede naam opgebouwd’.”

Voor Arjan Levers is vanaf deze vrijdagavond eeuwige roem weggelegd.

© Zeevang Ondernemers 2016
Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel Webdesign