3
1
0
Kerst-webheader
EdamVolendam-CecileMooijerZAAQ
EdamVolendam-WesselsRolluikenZAAQ
ZeevangOndernemers-TrouwenmetManon
ZeevangOndernemers-WimDoets
Ondernemer-in-de-spotlight
KennisMakenMet-Remco
Milatz
Simkopaint-3-generaties-koning
ReneMeijer
Ondernemend-op-pad…-1024x614
RonaldWouda
Verstand-van-bloem-en-plant
Een-mooi-einde
Metaalbewerker
slager-768x461
Martin-Wouda
DominiqueBeets_Hairstyling-Dominique
EstherOphoff-SchermerWijnkopers-1024x467
Gerard Sens Behang- en Schildersbedrijf - zeevangsondernemers.nl
Albin
previous arrow
next arrow

Metaaltechniek JP Nuyens B.V. (jaarprijs 2013)

Adres:

Ambachtsweg 3, 1474HV Oosthuizen

Contactpersoon: JP Nuyens
E-mail: jpn@jpnuyens.nl
Telefoon: 0299 - 681322
Mobiel: 06 - 53328164
Website: http://jpnuyens.nl

Over Metaaltechniek JP Nuyens B.V. (jaarprijs 2013):

Wijsheid door ervaring
Al meer dan 30 jaar is onze onderneming werkzaam in de metaal en momenteel doen wij dat met een team van 12 medewerkers. De grote kracht van onze onderneming is om samen met de klant de ideale oplossing te vinden voor haar probleem. Wij schenken veel aandacht bij het aanbieden van een stuk creativiteit, het meedenken met de klant en het aanbieden van een totaal oplossing, zodat het productie proces succesvol blijft verlopen.

Samenwerking
Een goede samenwerking met de klant is zeer belangrijk, om in combinatie met de laatste technieken een optimaal product te vervaardigen. Ons motto is: U heeft een idee, wij denken mee! Bovendien hebben wij een aantal leveranciers om ons heen verzameld die ons van kwalitatief zeer hoge materialen voorzien. Doordat wij altijd op de hoogte blijven van de laatste stand en de nieuwste technieken is onze kennis altijd up to date!

Kwaliteit/prijsverhouding
Door de hierboven genoemde idealen, wordt gezorgd voor een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding. Zo produceren wij ook voor de meest uitlopende branches. Onze producten worden met grote zorg en precisie gemaakt, waarbij kwaliteit en levertijden voorop staan. U bent dus aan het juiste adres! Vraag vrijblijvend om informatie, zodat wij kunnen laten zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Leerbedrijf
Met het oog op de toekomst leiden wij als gecertificeerd opleidingsbedrijf, in samenwerking met het “kennis centrum voor technisch vakmanschap”, de jonge generatie op naar vak volwassenheid in het vervaardigen van producten naar de specifieke eisen van onze afnemers. Wij zijn een VCA* gecertificeerd bedrijf en al onze medewerkers zijn voorzien van het VCA certificaat.

© Zeevang Ondernemers 2024
Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel Webdesign