previous arrow
next arrow
Slider

Bestuursleden

Cajo Vroom

Voorzitter

Burgerlijke staat: Samenwonend, geen kinderen

Beroep: Mede-eigenaar en adjunct-directeur Vroom Funderingstechnieken gevestigd in Oosthuizen, Middelie en Beemster. Werkzaam door heel Nederland en internationaal.

Hobbies: Skeeleren/schaatsen, tuinieren, FC Volendam, Vakantie

Ondernemersvereniging: Sinds 2009 ben ik bestuurslid van de ondernemersvereniging en woon diverse vergaderingen en besprekingen bij welke mogelijk ondernemers in de Zeevang aan kunnen gaan. Ik ben bestuurslid geworden om veranderingen welke betrekking hebben op onze eigen vestigingsplaatsen te kunnen volgen en om als nationaal ondernemer ook contact te houden met regionale bedrijven en te weten wat bedrijven in directe omgeving ons te bieden hebben.


Monica Pronk

Secretaris

Burgerlijke staat: Getrouwd met Cees. We hebben twee zoons, Jasper en Jurjen

Beroep: Voormalig eigenaar van drukkerij van der Molen aan de Ambachtsweg 6 te Oosthuizen

Hobbies: Reizen, lezen, tuinen, gezellig tafelen

Ondernemersvereniging: Ik ben secretaris van de Zeevangondernemers sinds 2002 en onderhoud de communicatie tussen bestuur en leden. Verder is mijn doelstelling om de Zeevang Ondernemers Vereniging met nog meer leden uit te breiden en in de belangstelling te houden van Gemeente, KvK, samenwerkende Ondernemersverenigingen in de omgeving. Samen staan we sterk is onze kreet van de vereniging. Het bestuur ziet graag een gezonde ontwikkeling voor de Zeevang. Met Robert Swart (De Reclamestudio) en Martijn Verschoor (Pixelwebdesign) onderhoud ik de website om deze up to date te houden. Een prettige bijkomstigheid is om op aangename wijze zakelijke gezelligheid met elkaar te delen en eventueel te netwerken. Ik zet mij daar graag voor in.


Laura Buisman

Penningmeester

Burgerlijke staat: Getrouwd met Koos. Wij hebben 2 kinderen, Celine en Lars.

Beroep: Mede-eigenaar van Buisman Tuinmachines, ons bedrijf is gespecialiseerd in verkoop en reparatie van tuin-machines en tuingereedschappen.

Hobbies: Mijn hobby’s zijn tuinieren, lezen en schaatsen.

Ondernemersvereniging: Sinds april 2016 lid van het bestuur van ZO!  Doel is om ondernemers met elkaar in contact te houden. Samen hebben we veel kennis op zeer diverse vakgebieden, we kunnen van elkaar leren en elkaar versterken. Daarnaast is het contact met o.a. de gemeente en de andere ondernemersverenigingen van belang, op de hoogte blijven van wat er in de omgeving speelt en waar nodig elkaar helpen, met elkaar bereik je meer.


Paul Mobron (1964 – 2019)

Bestuurslid

Burgerlijke staat: Getrouwd met Anita Mobron- Roelofs , geen kinderen.

Beroep: Eigenaar van het Assurantie kantoor Mobron Assurantien. Idem van het schade regelingsbureau, Mobon Schade regeling. Gespecialiseerd in zakelijke en particulieren schade verzekeringen.

Hobbies: Skiën,  golfen, kamperen en koken.

Ondernemersvereniging: Sinds maart 2015 ben ik op verzoek van een aantal leden en uiteraard mijzelf toegetreden tot het bestuur. Door het aftreden van onze penningmeester was er een plaats in het bestuur ontstaan die moest worden opgevuld. Het grootste en, meest belangrijkste agenda punt blijft de samenvoeging/Fusie van de gemeentes. Uiteraard speelt onze ondernemersvereniging hierin ook een belangrijke rol. De gesprekken die wij inmiddels hebben met de andere ondernemersverenigingen zijn uitermate interessant en positief. Het gaat vooral om behoud van de eigen vereniging binnen de regio maar wel SAMENWERKING waarin vooral de belangen van de ondernemers voorop staan.

Mijn doel is om verenigingen binnen de regio nog beter met elkaar te laten samenwerken maar ook de leden met elkaar in verbinding te brengen om werk en belangrijke gegevens in en uit  onze regio uit te wisselen. Met elkaar staan we sterk.


Astrid Hendriksz

Bestuurslid

Burgerlijke staat: Ik ben getrouwd met Mathieu en we hebben 2 zonen, Bart en Mark.

Beroep: Ik ben eigenaar van Kadoshop Ieniemienie in Oosthuizen.

Hobbies: Vakantie, voetbal kijken bij de kinderen, gezellig met vrienden samen zijn.

Ondernemersvereniging: Ik ben bestuurslid van de ondernemersvereniging sinds begin 2016. Het bestuur houdt zich bezig met de communicatie tussen bestuur en leden. Jaarlijks organiseren wij een ledenvergadering, businessborrel, thema-avond met gastsprekers, ondernemersuitje etc. Afgelopen jaar zat ik in de organisatie van het feest ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van de ondernemersvereniging.


Roel Brussel

Bestuurslid

Burgerlijke staat: Al ruim 30 jaar getrouwd met Wilma. Een dochter (Lisa) en een zoon (Daan), die echter allebei al geruime tijd zelfstandig wonen met ‘aanhang’.

Beroep: Eigenaar en uitvoerder van een Klus- en Onderhoudsbedrijf. Garant Klus Bedrijf is een éénmans-zaak’. Bijna 30 jaar ondernemer, waarvan de afgelopen 20 jaar –voor renovatie en onderhoud- werkzaam bij particulieren en diverse bedrijven en winkels.

Hobbies: Eigenlijk te weinig tijd voor hobbies; maar vakanties zijn heel belangrijk en daar genieten we volop van.

Ondernemersvereniging: Sinds april 2017 weer opnieuw lid van het bestuur van ZO! Eerder bestuurslid geweest van 2011 tot 2015, toen als Penningmeester. Erg leuk, om activiteiten te organiseren (en regionale belangen te behartigen) voor het grote aantal ondernemrs in onze dorpen. Daarnaast liggen er ook weer nieuwe uitdagingen door de gemeente-fusie met Edam-Volendam.


Robert Swart

Bestuurslid

Burgerlijke staat: Getrouwd met Marieke Swart. Drie zoons: Pim, Hugo en Jort.

Beroep: Afgestudeerd als grafisch vormgever. Sinds 2003 mede-eigenaaar van De Reclamestudio, Zaaq Media en World of Billiard.

Hobbies: Klussen, vakantie en werk.

Ondernemersvereniging: Sinds ons lidmaatschap hebben we altijd ondersteunende activiteiten verricht. In 2017 ingegaan op het verzoek toe te treden tot het bestuur en een actievere rol in te nemen bij verschillende activiteiten.


© Zeevang Ondernemers 2021
Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel Webdesign