3
1
0
Kerst-webheader
EdamVolendam-CecileMooijerZAAQ
EdamVolendam-WesselsRolluikenZAAQ
ZeevangOndernemers-TrouwenmetManon
ZeevangOndernemers-WimDoets
Ondernemer-in-de-spotlight
KennisMakenMet-Remco
Milatz
Simkopaint-3-generaties-koning
ReneMeijer
Ondernemend-op-pad…-1024x614
RonaldWouda
Verstand-van-bloem-en-plant
Een-mooi-einde
Metaalbewerker
slager-768x461
Martin-Wouda
DominiqueBeets_Hairstyling-Dominique
EstherOphoff-SchermerWijnkopers-1024x467
Gerard Sens Behang- en Schildersbedrijf - zeevangsondernemers.nl
Albin
previous arrow
next arrow

Bestuursleden

Cajo Vroom

Voorzitter

Burgerlijke staat: Samenwonend, geen kinderen

Beroep: Mede-eigenaar en adjunct-directeur Vroom Funderingstechnieken gevestigd in Oosthuizen, Middelie en Beemster. Werkzaam door heel Nederland en internationaal.

Hobbies: Skeeleren/schaatsen, tuinieren, FC Volendam, Vakantie

Ondernemersvereniging: Sinds 2009 ben ik bestuurslid van de ondernemersvereniging en woon diverse vergaderingen en besprekingen bij welke mogelijk ondernemers in de Zeevang aan kunnen gaan. Ik ben bestuurslid geworden om veranderingen welke betrekking hebben op onze eigen vestigingsplaatsen te kunnen volgen en om als nationaal ondernemer ook contact te houden met regionale bedrijven en te weten wat bedrijven in directe omgeving ons te bieden hebben.


Monica Pronk

Secretaris

Burgerlijke staat: Getrouwd met Cees, We hebben twee zoons, Jasper en Jurjen en twee schoondochters Ilona en Lisa

Beroep: Voormalig eigenaar van drukkerij van der Molen aan de Ambachtsweg 6 te Oosthuizen

Hobbies: Reizen, lezen, tuinen, gezellig tafelen

Ondernemersvereniging: Ik ben secretaris van de vereniging Zeevang Ondernemers sinds maart 2002 en onderhoud de communicatie tussen bestuur en leden maar ook met allerlei instanties en collega ondernemersverenigingen. Samen met mijn andere collega bestuursleden proberen wij nieuwe leden te werven voor onze vereniging. Samen staan we immers sterk!!

Nu de gemeente Zeevang sinds 2016 bij de gemeente Edam-Volendam hoort kunnen ook ondernemers uit deze gemeente lid worden van onze vereniging. Woon je in deze gemeente maar je bedrijf staat buiten deze gemeente dan kan je ook lid worden. We hebben goede contacten met de andere ondernemersverenigingen die vallen onder de VOWA! (Vereniging Ondernemend Waterland) We hebben onze taken verdeeld in het bestuur maar waar nodig vullen we elkaar aan en vallen voor elkaar in om naar eventuele bijeenkomsten te gaan. Een sterk en betrokken ondernemersnetwerk is juist in deze tijd zo ontzettend belangrijk. Een netwerk dat opkomt voor jouw belangen en waar de gunfactor en bereidheid is om elkaar te helpen. Het bestuur ziet graag een gezonde ontwikkeling voor onze vereniging. Een prettige bijkomstigheid is om op aangename wijze zakelijke gezelligheid met elkaar te delen en eventueel te netwerken. Ik zet mij daar graag voor in.


Laura Buisman

Penningmeester

Burgerlijke staat: Getrouwd met Koos. Wij hebben 2 kinderen, Celine en Lars.

Beroep: Mede-eigenaar van Buisman Tuinmachines, ons bedrijf is gespecialiseerd in verkoop en reparatie van tuin-machines en tuingereedschappen.

Hobbies: Mijn hobby’s zijn tuinieren, lezen en schaatsen.

Ondernemersvereniging: Sinds april 2016 lid van het bestuur van ZO!  Doel is om ondernemers met elkaar in contact te houden. Samen hebben we veel kennis op zeer diverse vakgebieden, we kunnen van elkaar leren en elkaar versterken. Daarnaast is het contact met o.a. de gemeente en de andere ondernemersverenigingen van belang, op de hoogte blijven van wat er in de omgeving speelt en waar nodig elkaar helpen, met elkaar bereik je meer.


Astrid Hendriksz

Bestuurslid

Burgerlijke staat: Ik ben getrouwd met Mathieu en we hebben 2 zonen, Bart en Mark.

Beroep: Ik ben eigenaar van Kadoshop Ieniemienie in Oosthuizen.

Hobbies: Vakantie, voetbal kijken bij de kinderen, gezellig met vrienden samen zijn.

Ondernemersvereniging: Ik ben bestuurslid van de ondernemersvereniging sinds begin 2016. Het bestuur houdt zich bezig met de communicatie tussen bestuur en leden. Jaarlijks organiseren wij een ledenvergadering, businessborrel, thema-avond met gastsprekers, ondernemersuitje etc. Afgelopen jaar zat ik in de organisatie van het feest ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van de ondernemersvereniging.


Roel Brussel

Bestuurslid

Burgerlijke staat: Al ruim 30 jaar getrouwd met Wilma. Een dochter (Lisa) en een zoon (Daan), die echter allebei al geruime tijd zelfstandig wonen met ‘aanhang’.

Beroep: Eigenaar en uitvoerder van een Klus- en Onderhoudsbedrijf. Garant Klus Bedrijf is een éénmans-zaak’. Bijna 30 jaar ondernemer, waarvan de afgelopen 20 jaar –voor renovatie en onderhoud- werkzaam bij particulieren en diverse bedrijven en winkels.

Hobbies: Eigenlijk te weinig tijd voor hobbies; maar vakanties zijn heel belangrijk en daar genieten we volop van.

Ondernemersvereniging: Sinds april 2017 weer opnieuw lid van het bestuur van ZO! Eerder bestuurslid geweest van 2011 tot 2015, toen als Penningmeester. Erg leuk, om activiteiten te organiseren (en regionale belangen te behartigen) voor het grote aantal ondernemrs in onze dorpen. Daarnaast liggen er ook weer nieuwe uitdagingen door de gemeente-fusie met Edam-Volendam.


Robert Swart

Bestuurslid

Burgerlijke staat: Getrouwd met Marieke Swart. Drie zoons: Pim, Hugo en Jort.

Beroep: Afgestudeerd als grafisch vormgever. Sinds 2003 mede-eigenaaar van De Reclamestudio, Zaaq Media en World of Billiard.

Hobbies: Klussen, vakantie en werk.

Ondernemersvereniging: Sinds ons lidmaatschap hebben we altijd ondersteunende activiteiten verricht. In 2017 ingegaan op het verzoek toe te treden tot het bestuur en een actievere rol in te nemen bij verschillende activiteiten.


© Zeevang Ondernemers 2024
Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel Webdesign