3
1
0
Kerst-webheader
EdamVolendam-CecileMooijerZAAQ
EdamVolendam-WesselsRolluikenZAAQ
ZeevangOndernemers-TrouwenmetManon
ZeevangOndernemers-WimDoets
Ondernemer-in-de-spotlight
KennisMakenMet-Remco
Milatz
Simkopaint-3-generaties-koning
ReneMeijer
Ondernemend-op-pad…-1024x614
RonaldWouda
Verstand-van-bloem-en-plant
Een-mooi-einde
Metaalbewerker
slager-768x461
Martin-Wouda
DominiqueBeets_Hairstyling-Dominique
EstherOphoff-SchermerWijnkopers-1024x467
Gerard Sens Behang- en Schildersbedrijf - zeevangsondernemers.nl
Albin
previous arrow
next arrow

Onderlinge Waterland | De Veenhoop.

Adres:

Raadhuisstraat 1
1474 HG Oosthuizen

E-mail: info@onderlingewaterland.nl
Telefoon: (0299) 401578
Website: http://onderlingewaterland.nl

Over Onderlinge Waterland | De Veenhoop.:

De verklaring voor het succes is het product: uitstekende verzekeringsvoorwaarden tegen een lage premie. Dat is mogelijk omdat de Onderlinge Waterland | De Veenhoop een maatschappij is zonder winstoogmerk. De winst is bestemd voor u als lid/verzekerde en niet voor de aandeelhouders, zoals bij vele commerciële verzekeringsmaatschappijen het geval is. Een verschil, dat kenmerkend is voor een onderlinge, waarmee ook u uw voordeel kunt doen! Ieder jaar wordt een deel van de winst aan de leden uitgekeerd in de vorm van een bepaalde restitutie op de premie.

Een persoonlijk advies, een eerlijk product en een kantoor bij u om de hoek. Dat vindt u bij de Onderlinge Waterland | De Veenhoop.

Onze medewerkers kennen de plaatselijke omstandigheden. Dat bevordert een sterke betrokkenheid bij al uw vragen op verzekeringsgebied. Niet onbelangrijk in een branche waarbij onderling vertrouwen een grote rol speelt. Bovendien woont uw verzekeringsexpert in uw directe omgeving en dat is wel zo praktisch als u onverhoopt een schade heeft. Eén telefoontje en wij staan voor u klaar.

Kortom, de Onderlinge Waterland | De Veenhoop is al meer dan 227 jaar het vertrouwde gezicht op het gebied van verzekeringen.

U kunt bij ons terecht voor advies over verzekeringen. We adviseren particulieren, zakelijke klanten en agrarische ondernemers. Dat doen we zonder winstoogmerk. Hebben we samen in de regio weinig schade veroorzaakt? Dan krijgt u een deel van uw premie terug. Goed voor elkaar!

 

 

© Zeevang Ondernemers 2024
Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel Webdesign