3
1
0
Kerst-webheader
EdamVolendam-CecileMooijerZAAQ
EdamVolendam-WesselsRolluikenZAAQ
ZeevangOndernemers-TrouwenmetManon
ZeevangOndernemers-WimDoets
Ondernemer-in-de-spotlight
KennisMakenMet-Remco
Milatz
Simkopaint-3-generaties-koning
ReneMeijer
Ondernemend-op-pad…-1024x614
RonaldWouda
Verstand-van-bloem-en-plant
Een-mooi-einde
Metaalbewerker
slager-768x461
Martin-Wouda
DominiqueBeets_Hairstyling-Dominique
EstherOphoff-SchermerWijnkopers-1024x467
Gerard Sens Behang- en Schildersbedrijf - zeevangsondernemers.nl
Albin
previous arrow
next arrow

Volendammmer Vishandel Jan Drum en zonen

Adres:

Morseweg 31,
1131 PG Volendam

Contactpersoon: Ben Drum
E-mail: vishandeldrum@hotmail.com
Mobiel: 0651579407
Website: https://www.vishandeldrum.nl

Over Volendammmer Vishandel Jan Drum en zonen:

Onze viswagen is niet meer weg te denken van de de Raadhuisstraat in Oosthuizen. Deze kwaliteits vishandelaar heeft inmiddels een zeer grote klantenkring weten op te bouwen. Álleen de beste kwaliteit in de verkoop bij Drum’

Dit familiebedrijf heeft een mooie historie opgebouwd in de loop der jaren. Wat niet is veranderd, is dat het hele gezin altijd in touw is geweest om de kwaliteit te waarborgen. Gemiddeld werken ze allemaal zo’n 80 uur per week om het bedrijf in goede banen te laten lopen en om goede kwaliteit te leveren aan onze klanten.

De zoon Ben Drum (59) heeft het bedrijf overgenomen van zijn vader Jan Drum en zijn moeder die in 1960 het bedrijf hebben opgericht. De historie is al groot, zo lieten ze vroeger ook al vis vangen in Turkije met eigen boten en hebben we met meerdere verkoopwagens in Berlijn gestaan, maar dat is in deze tijd veel te ver weg. We staan tegenwoordig met onze nieuw verkoopwagens op dinsdag in Aalsmeer, woensdag in Broek in Waterland en Oosthuizen, donderdag in Brabant, vrijdag in Brabant en Oosthuizen, zaterdag in Zaandam en Edam voor de DEEN.

Inmiddels is het bedrijf uitgebreid, naast Ben en zijn vrouw Corina zijn hun zonen Jack en Gino ook allemaal in het bedrijf. “wij hebben twee gloednieuwe verkoopwagens, die aan alle eisen voldoen. Wij mogen ook zeker niet mopperen dat wij met zo’n uitstraling en vriendelijkheid naar onze klanten toe kunnen gaan, iedere dag weer. Dit komt omdat wij een hele goede doorstroming hebben van versheid , de mensen komen graag bij ons.

Kwaliteit
‘Wij maken alles zelf, de kibbeling en lekkerbekjes worden uitsluitend gemaakt van kabeljauw. Onze salades, ovengerechten sauzen, loempia’s en nog veel meer. Sinds kort staan wij niet alleen op de markt in Oosthuizen op vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur, maar ook op woensdag van 14:30 tot 17:30 aan de Raadhuisstraat (tegenover de slager)

 

© Zeevang Ondernemers 2024
Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel Webdesign