3
1
0
Kerst-webheader
EdamVolendam-CecileMooijerZAAQ
EdamVolendam-WesselsRolluikenZAAQ
ZeevangOndernemers-TrouwenmetManon
ZeevangOndernemers-WimDoets
Ondernemer-in-de-spotlight
KennisMakenMet-Remco
Milatz
Simkopaint-3-generaties-koning
ReneMeijer
Ondernemend-op-pad…-1024x614
RonaldWouda
Verstand-van-bloem-en-plant
Een-mooi-einde
Metaalbewerker
slager-768x461
Martin-Wouda
DominiqueBeets_Hairstyling-Dominique
EstherOphoff-SchermerWijnkopers-1024x467
Gerard Sens Behang- en Schildersbedrijf - zeevangsondernemers.nl
Albin
previous arrow
next arrow

ALV digitaal

Geplaatst op:

Op 19 april vond de algemene ledenvergadering plaats. De corona-maatregelen dwong het bestuur dit online te organiseren. Jammer, want we zouden zo graag weer eens een gezamenlijke activiteit doen. Ondanks dat ging het prima, was de ‘opkomst’ redelijk.

We hebben de gebruikelijke agenda doorgelopen. Het zal je niet verbazen dat veel onderwerpen gedomineerd werden door Corona. Veel van de activiteiten over het jaar 2020 werden geannuleerd om die reden. Toch hebben we er gaandeweg een vorm in weten te vinden en van ons laten horen in de vorm van een attentie. We hebben daar veel positieve reacties op gekregen. Voor het bestuur ook nuttig om op deze wijze met alle leden in contact te blijven.

Ondernemer van het jaar

We hebben er alles aan gedaan een ondernemer van het jaar te benoemen. Ook hierin werden we gedwongen een andere opzet te bedenken. In een film van ongeveer een kwartier zijn vier ondernemers geïnterviewd. Op basis daarvan konden de leden hun stem online insturen. De respons was met plm. 90% echt boven verwachting. Voor het bestuur een goede reden om deze werkwijze te blijven hanteren met – hopelijk – komend jaar de bekendmaking tijdens de nieuwjaarsreceptie natuurlijk!

Aftredend

Drie bestuursleden waren aftredend en hebben zichzelf herkiesbaar gesteld. Er zijn geen leden geweest die zich aangemeld hebben voor een bestuursfuntctie. Zowel de voorzitter, Cajo Vroom als twee bestuursleden Roel Brussel en Robert Swart zijn voor een periode van vier jaar herkozen.

Vragenrondje

Na afloop van de vergadering was er gelegenheid iedereen even kort te spreken. Het is duidelijk dat de verschillen in branches met de effecten van de corona pandemie ook onder de leden duidelijk hoorbaar is. Goed te horen dat degene die hard geraakt worden toch in staat blijken een overlevingsstrategie uit te rollen.

© Zeevang Ondernemers 2024
Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel Webdesign