3
1
0
Kerst-webheader
EdamVolendam-CecileMooijerZAAQ
EdamVolendam-WesselsRolluikenZAAQ
ZeevangOndernemers-TrouwenmetManon
ZeevangOndernemers-WimDoets
Ondernemer-in-de-spotlight
KennisMakenMet-Remco
Milatz
Simkopaint-3-generaties-koning
ReneMeijer
Ondernemend-op-pad…-1024x614
RonaldWouda
Verstand-van-bloem-en-plant
Een-mooi-einde
Metaalbewerker
slager-768x461
Martin-Wouda
DominiqueBeets_Hairstyling-Dominique
EstherOphoff-SchermerWijnkopers-1024x467
Gerard Sens Behang- en Schildersbedrijf - zeevangsondernemers.nl
Albin
previous arrow
next arrow

Bedrijfsbezoek R.Koole Metaalbewerking

Geplaatst op:

 

Op zondag 18 juni hebben de leden van de Zeevang Ondernemers een bezoek gebracht aan Metaalbewerkingsbedrijf R Koole. Het bedrijf van Rob en Willie Koole aan de IJsselmeerdijk in Oosthuizen. In zijn inleidende praatje vertelde Rob hoe hij is begonnen als metaalbewerker in de landbouwmechanisatie en hoe hij vandaar uit de start heeft gemaakt naar zijn eigen bedrijf. In 2010 werd er op de plek van de oude schuur een nieuw bedrijfspand gebouwd. Waar eerst de metaalbewerking in de landbouw nog het meeste werk opleverde is dat inmiddels verruild voor het maken van puien, stalen deuren, trappen en ander maatwerk voor interieurs.

Naast Rob en Willie werkt ook hun zoon Luke als zzp-er mee in het bedrijf, daarnaast werkt Martin ook al zo’n acht jaar mee als zzp-er. In de werkplaats stonden naast de machines waarmee gewerkt wordt enkele werkstukken ter illustratie en werden er op verschillende spandoeken opgeleverde projecten getoond.

Na het bedrijfsbezoek was er voor de leden bij bezoekerscentrum de Breek nog de gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een drankje en een borrelplank.

 

 

© Zeevang Ondernemers 2024
Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel Webdesign