3
1
0
Kerst-webheader
EdamVolendam-CecileMooijerZAAQ
EdamVolendam-WesselsRolluikenZAAQ
ZeevangOndernemers-TrouwenmetManon
ZeevangOndernemers-WimDoets
Ondernemer-in-de-spotlight
KennisMakenMet-Remco
Milatz
Simkopaint-3-generaties-koning
ReneMeijer
Ondernemend-op-pad…-1024x614
RonaldWouda
Verstand-van-bloem-en-plant
Een-mooi-einde
Metaalbewerker
slager-768x461
Martin-Wouda
DominiqueBeets_Hairstyling-Dominique
EstherOphoff-SchermerWijnkopers-1024x467
Gerard Sens Behang- en Schildersbedrijf - zeevangsondernemers.nl
Albin
previous arrow
next arrow

Bijzondere acties verdienen bijzondere aandacht

Geplaatst op:

De aangescherpte maatregelen vanuit het RIVM m.b.t. het Coronavirus (COVID-19) zijn duidelijk; houd afstand en beperk je sociale contacten. Logische maatregelen, maar een enorme domper voor de horeca, evenementenorganisaties en de gehele toeristische branche. En dat aan de start van het seizoen.

Bureau Toerisme Laag Holland daarom heeft besloten om haar werkzaamheden voor, in ieder geval, de komende twee maanden aan te passen. ‘Wij willen ons inzetten om de regio Laag Holland samen te brengen en te ondersteunen waar dat mogelijk is. Lokale ondernemers kunnen alle aandacht gebruiken om hun (alternatieve) activiteiten onder de aandacht te krijgen. Als wij hier een schakel in kunnen zijn, dan doen wij dat maar al te graag. Deze ondernemers vormen immers ‘onze regio’. Hun bestaan en voortbestaan is voor ons allemaal belangrijk’ vertelt directeur Shirley Benoit.

De website, www.laagholland.com, is een verzamelpagina van de lokale VVV’s, om toeristen te informeren en inspireren over wat de regio Laag Holland (o.a. Edam/Volendam, Waterland en Purmerend) te bieden heeft. De pagina www.laagholland.com/lokaal is momenteel speciaal ingericht om alle (recreatief gerelateerde) initiatieven, ontstaan door de maatregelen tegen het Corona-virus) in Laag Holland te verzamelen. Van lokaal (online) shoppen, adressen voor de meest smaakvolle afhaal- en bezorgmogelijkheden en locaties voor verse streekproducten direct van het land. Regiobewoners kunnen hier gemakkelijk vinden waar zijn nu terecht kunnen voor hun dagelijkse benodigdheden én tegelijkertijd de lokale ondernemers steunen.

Daarnaast zal ook op de Facebookpagina: Bureau Toerisme Laag Holland, met 19.000 volgers, zoveel mogelijk aandacht worden gevraagd voor de lokale ondernemers. ‘Deze regio heeft zoveel in zijn mars. Het aanbod is verrassend en uit alle nieuwe initiatieven blijkt maar weer hoe creatief en volhardend Laag Hollandse ondernemers zijn’ vertelt Shirley trots.

Het is lastig om voor de hele regio alle activiteiten in kaart te brengen, daarom doen wij een dringende oproep om (missende) initiatieven en/of wijzigingen aan ons te melden via info@laagholland.com.

De lokale ondernemers hebben ons allemaal nodig, juist nu! #supportyourlocals

© Zeevang Ondernemers 2024
Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel Webdesign