3
1
0
Kerst-webheader
EdamVolendam-CecileMooijerZAAQ
EdamVolendam-WesselsRolluikenZAAQ
ZeevangOndernemers-TrouwenmetManon
ZeevangOndernemers-WimDoets
Ondernemer-in-de-spotlight
KennisMakenMet-Remco
Milatz
Simkopaint-3-generaties-koning
ReneMeijer
Ondernemend-op-pad…-1024x614
RonaldWouda
Verstand-van-bloem-en-plant
Een-mooi-einde
Metaalbewerker
slager-768x461
Martin-Wouda
DominiqueBeets_Hairstyling-Dominique
EstherOphoff-SchermerWijnkopers-1024x467
Gerard Sens Behang- en Schildersbedrijf - zeevangsondernemers.nl
Albin
previous arrow
next arrow

De feestverlichting is weer opgehangen en aangesloten

Geplaatst op:

ron-rijser-4-11-2016

 

minkmichael006-straatverlichting-oosthuizen

Op zaterdag 5 november j.l. kwam om 10:00 uur een montageploeg bij Paul Walgering aan huis om met zijn allen een kop koffie met een punt appelgebak te eten. Dit was het startsein van het 3e achtereenvolgende jaar voor het monteren van 41-LED-armaturen aan de lantaarnpalen in de Raadhuisstraat en op het Oosteinde. Om 09:00 uur was door Ron Rijser een aanhangwagen voor de deur neergezet met daarin de armaturen en montagemateriaal. Met enthousiasme gingen Cees, Jos, Michael en zijn zoon, Jeroen, Melvin en Paul aan de slag. Dat de monteurs inmiddels ervaring hebben, bleek wel dat nog vóór 12:00 uur deze 38 ornamenten waren gemonteerd. De overheerlijke soep van Rona Walgering deed de stevige regenbuien vergeten die eerder de monteurs zegenden.

Op maandag 7 november stond om 10:00 uur Mink Bijlsma met zijn zoon Michael voor de deur om deze LED-armaturen aan te sluiten en de resterende 3-armaturen bij supermarkt De Plus en tegenover de voormalige winkel van Kochheim te monteren. Deze 3x werden door deze experts gemonteerd omdat deze armaturen op een andere soort lantaarnpaal en op een grotere hoogte gemonteerd moeten worden.
Het bestuur spreekt haar dank uit aan de genoemde leden die zo graag hun armen uit de mouwen steken en dat hierdoor de winkelstraat in Oosthuizen er weer mooi bij staat, vooral als het donker is.

© Zeevang Ondernemers 2024
Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel Webdesign