3
1
0
Kerst-webheader
EdamVolendam-CecileMooijerZAAQ
EdamVolendam-WesselsRolluikenZAAQ
ZeevangOndernemers-TrouwenmetManon
ZeevangOndernemers-WimDoets
Ondernemer-in-de-spotlight
KennisMakenMet-Remco
Milatz
Simkopaint-3-generaties-koning
ReneMeijer
Ondernemend-op-pad…-1024x614
RonaldWouda
Verstand-van-bloem-en-plant
Een-mooi-einde
Metaalbewerker
slager-768x461
Martin-Wouda
DominiqueBeets_Hairstyling-Dominique
EstherOphoff-SchermerWijnkopers-1024x467
Gerard Sens Behang- en Schildersbedrijf - zeevangsondernemers.nl
Albin
previous arrow
next arrow

Gerard Sens uitgeroepen tot Pluim van het jaar 2014

Geplaatst op:

Gerard Sens Pluim 2014

Gerard Sens ‘Pluim van het jaar 2014!

Sinds 2012 wordt ook een pluim uitgereikt aan een onderneming. Deze pluim kan een onderneming verdienen omdat ze bijvoorbeeld al jarenlange bekendheid geniet, veel sponsoring in de gemeente doet of een bijzondere mijlpaal heeft bereikt. De ondernemer die de pluim verdient is ook gekozen op basis van een inventarisatie onder de leden, motivatie en afweging.
De prijs voor de pluim van het jaar voor de ondernemer betreft een oorkonde.

De ondernemer die de pluim heeft verdiend is ook geselecteerd uit de lijst van de ondernemers van het jaar, 15-verschillende namen. Een interview heeft niet met dit bedrijf plaatsgevonden. De keuze is voornamelijk gebaseerd op Uw motivaties.
De pluim wordt dit jaar voor de derde keer verstrekt. Vorig jaar is de pluim verdiend door café Ans en Piet, welke al 40 jaar een horecabedrijf in Oosthuizen runnen.

Dit jaar is de pluim verdiend door een bedrijf wat zorg draagt voor mooiere aangezichten, zowel buitenshuis als binnenshuis, en materialen beschermt tegen weersinvloeden. Het bedrijf is al ca. 15 jaar actief in de Zeevang en omstreken. Daarvoor was de ondernemer ook al actief in zijn vakgebied maar toen in loondienst. De eenmanszaak wordt door diverse ondernemers geroemd om zijn kwaliteit, advies en flexibiliteit. In zijn vakgebied zijn diverse concurrenten in de Zeevang maar ondanks dat is er voor voldoende werk voor 2015 al op de plank. De concullega ’s respecteren elkaar hierbij in klant en prijs.
Onlangs is de ondernemer nog geïnterviewd voor de website van Zeevangondernemers. Het hele verhaal over de ondernemer die de pluim verdient kunt U daar nalezen.  De ondernemer is vooral sterk in behangen en schilderen. Voor de financiële afhandeling wordt hij bijgestaan door zijn vrouw.

Met name door zijn klantvriendelijkheid, kwaliteit, advies en prijsniveau wordt de pluim toegekend aan:
Schildersbedrijf Gerard Sens, met als eigenaar Gerard Sens

© Zeevang Ondernemers 2024
Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel Webdesign