3
1
0
Kerst-webheader
EdamVolendam-CecileMooijerZAAQ
EdamVolendam-WesselsRolluikenZAAQ
ZeevangOndernemers-TrouwenmetManon
ZeevangOndernemers-WimDoets
Ondernemer-in-de-spotlight
KennisMakenMet-Remco
Milatz
Simkopaint-3-generaties-koning
ReneMeijer
Ondernemend-op-pad…-1024x614
RonaldWouda
Verstand-van-bloem-en-plant
Een-mooi-einde
Metaalbewerker
slager-768x461
Martin-Wouda
DominiqueBeets_Hairstyling-Dominique
EstherOphoff-SchermerWijnkopers-1024x467
Gerard Sens Behang- en Schildersbedrijf - zeevangsondernemers.nl
Albin
previous arrow
next arrow

Geslaagde jubileumbeurs in MFA

Geplaatst op:

mfa-beurs

Wat een enorme belangstelling voor de door ZO! georganiseerde bedrijvenbeurs op zondag 2 oktober j.l. die van 12:00 – 17:00 uur werd gehouden in de MFA te Oosthuizen.
Een commissie, bestaande uit Cajo Vroom, Paul Mobron, Jan Splinter en Gerard Stokman, hadden de voorgaande maanden veel energie gestoken in het organiseren van de bedrijvenbeurs vanwege het 20-jarig jubileum. Op deze zondag waren de heren al vroeg bezig met het opbouwen van de beurs, waarbij ze o.a. door Meindert Otsen en Robert Swart werden ondersteund.
25-standhouders vulden de gymzaal en het zag er uit als een plaatje. Een mooi gezicht was dat de marktkramen en stands op de mooie blauwe vloer van de sporthal konden staan.
Om 12:00 uur werden de aanwezigen door voorzitter Cajo Vroom welkom geheten en even daarna werd de beurs door wethouder Hans Schütt officieel geopend. Die feliciteerde ZO! met het 20-jarig jubileum en sprak de waardering uit voor het organiseren van de bedrijvenbeurs.
Vanaf het moment van opengaan ontstond een permanente stroom bezoekers, met als hoogtepunt om 15:00 uur waarbij de beursruimte écht vol was. De hele dag was een super gezellige sfeer aanwezig tot aan de sluiting om 17:00 uur.
Alle beursexploitanten spraken hun tevredenheid uit over de respons en de zaken die daar zijn gedaan.

Voor het bestuur van ZO! was aan het einde van de dag een enorme opsteker, want tijdens de beurs hadden zich 7-nieuwe leden aangemeld! In één woord fantastisch!
Op naar een volgende beurs in ……?

© Zeevang Ondernemers 2024
Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel Webdesign