3
1
0
Kerst-webheader
EdamVolendam-CecileMooijerZAAQ
EdamVolendam-WesselsRolluikenZAAQ
ZeevangOndernemers-TrouwenmetManon
ZeevangOndernemers-WimDoets
Ondernemer-in-de-spotlight
KennisMakenMet-Remco
Milatz
Simkopaint-3-generaties-koning
ReneMeijer
Ondernemend-op-pad…-1024x614
RonaldWouda
Verstand-van-bloem-en-plant
Een-mooi-einde
Metaalbewerker
slager-768x461
Martin-Wouda
DominiqueBeets_Hairstyling-Dominique
EstherOphoff-SchermerWijnkopers-1024x467
Gerard Sens Behang- en Schildersbedrijf - zeevangsondernemers.nl
Albin
previous arrow
next arrow

Het interview met Martijn Verschoor

Geplaatst op:

Martijn Verschoor

Vraag van Fred:
Martijn, je bent begonnen met je bedrijf en ik wil je graag een impuls geven, kun je dit gebruiken?? Leg me uit. Groet, Fred.

Natuurlijk kan ik een impuls gebruiken. Ik merk dat de mond op mond reclame nog altijd de beste reclame is. Dus: zegt het voort wat mijn werkzaamheden zijn en mijn kwaliteiten.

Ik ben Martijn Verschoor van Pixel Webdesign aan de Raadhuisstraat 2 te Oosthuizen. Ik ben 35 jaar en heb een vriendin Corali. Samen hebben we twee kinderen Max van 4 en Evie van 2 jaar. We bouwen websites en verzorgen voor bedrijven allerhande communicatie, zoals flyers, brochures, folders en webshops. Ik ben vanuit mijn eigen huis hobbymatig begonnen met mijn werk. Ik werkte voorheen op mijn eigen zolderkamer maar in de loop van de jaren is de hobby uitgegroeid tot een serieus bedrijf en moest ik verhuizen met mijn bedrijf. Naast de notaris heb ik momenteel mijn kantoor waar ik mensen kan ontvangen en mijn werkzaamheden kan uitvoeren.

Ik ben begin 2010 begonnen met mijn bedrijf. Ik heb 10 jaar bij Groenhart in Purmerend gewerkt (groothandel in gereedschappen en ijzerwaren). Ik was verantwoordelijk voor het systeembeheer en communicatie. Ook heb ik in deze periode diverse opleidingen gevolgd, waaronder grafisch vormgeving en webdesign.

 

Twee jaar geleden ben ik dus helemaal gestopt bij Groenhart omdat mijn bedrijf niet meer te combineren was met mijn werk.
Ik heb geen personeel in dienst. Wel maak ik gebruik van andere bedrijven en freelancers. Dat is bij grote opdrachten of als het werkaanbod zodanig is dat ik er hulp bij heb. Mijn vriendin Corali werkt ook regelmatig mee. Ze heeft een journalistieke achtergrond en verzorgd de webteksten, als een klant daarom vraagt.

Zoals ik mijn bedrijf nu heb opgebouwd kan ik zeggen dat dat ontstaan is door hard te werken, uitstralen dat je er plezier in hebt en servicegericht te zijn naar de klanten. Ik ben bijvoorbeeld 24 uur per dag bereikbaar voor problemen. Zo is dus ook de verhuizing een logische stap voor me geweest. Ik zal mij er in de toekomst voor in blijven zetten om een goed product bij de klant te kunnen leveren. Ik ben verantwoordelijk voor een product. Als er problemen zijn realiseer ik mij dat een klant er nadeel van heeft. Bijvoorbeeld als een website niet te bereiken is. Daar moet dan zo snel mogelijk een oplossing voor komen. Ook al is het in de nacht.

 

Ik kan zeggen dat ik in een lastige tijd ben begonnen met mijn bedrijf. Dat was dus al een mindere tijd. Ik weet dus niet beter dan hoe het nu is. Ik heb geen andere tijden gekend maar ondanks alles kan ik zeggen dat ik tevreden ben. Zoals ik het nu zie, heeft mijn bedrijf alleen maar een stijgende lijn en hoop deze voort te kunnen zetten. Ik probeer deze lijn vast te houden en dat kan als je een bepaalde servicegerichtheid hebt. Natuurlijk vind ik het ondernemen weleens spannend. Wat gebeurt er over twee maanden, denk ik weleens. Maar daar wil ik niet te veel bij stil staan. Ik ben positief ingesteld.

 

Mijn bedrijf is aangesloten bij 2Value. Deze organisatie stroomlijnt het contact tussen client en specialist, en zorgt dat wij als freelancers mee kunnen werken aan grote(re) projecten, waar meer expertises van belang zijn. Het is een enthousiast team en ik heb inmiddels al wat klussen voor hen gedaan.

Je vraagt me wat ik van de Zeevang Ondernemersvereniging vind. Ik mis wel iets aan voorlichting. Ik vind dat er meer actuele informatie moet komen. Dat kan via de website heel makkelijk. Ik verwacht deze informatie, van welk onderwerp dan ook. Ik zou bijvoorbeeld weleens iets meer willen weten over belastingen (bijvoorbeeld de recentelijke belastingverhoging). Overigens vind ik de ondernemersvereniging een erg leuke club met leuke uitjes, gezellige mensen die vrijwel allemaal poitief zijn ingesteld. Ik hoop dat deze vereniging nog een jarenlang bestaan heeft.

Meer info over Pixel WebDesign: www.pixelwebdesign.nl

Vraag: Wie moeten we de volgende keer interviewen en wat wil je hem/haar vragen?

Tim Maas van Camping De Eenhoorn te Schardam. Hoe gaat het met de camping, wat houdt je bezig en heb je nog toekomstplannen?
Groet Martijn.

© Zeevang Ondernemers 2024
Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel Webdesign