3
1
0
Kerst-webheader
EdamVolendam-CecileMooijerZAAQ
EdamVolendam-WesselsRolluikenZAAQ
ZeevangOndernemers-TrouwenmetManon
ZeevangOndernemers-WimDoets
Ondernemer-in-de-spotlight
KennisMakenMet-Remco
Milatz
Simkopaint-3-generaties-koning
ReneMeijer
Ondernemend-op-pad…-1024x614
RonaldWouda
Verstand-van-bloem-en-plant
Een-mooi-einde
Metaalbewerker
slager-768x461
Martin-Wouda
DominiqueBeets_Hairstyling-Dominique
EstherOphoff-SchermerWijnkopers-1024x467
Gerard Sens Behang- en Schildersbedrijf - zeevangsondernemers.nl
Albin
previous arrow
next arrow

Het interview met Peter Steenman

Geplaatst op:

Vraag van Tim Maas aan Peter Steenman:

Peter, stel jezelf voor en hoe ga jij de Zeevang veiliger maken??

Ik ben Peter Steenman van Steenman Beveiligingstechniek, gevestigd aan de
Poortland 76 in Amsterdam.
Tim, ik kan als gecertificeerd beveiligingsinstallateur de Zeevang veiliger maken, omdat ik met mijn jarenlange ervaring een goede kijk heb op beveiliging voor zowel particulieren als bedrijven. Wat ik kan verzorgen is: bouwkundige beveiliging, elektronische beveiliging, camerabeveiliging, toegangscontrole, brandbeveiliging en betaalautomaten. Lijkt mij dat hiermee de Zeevang wel iets veiliger te maken is.

Zoals gezegd, ik ben Peter Steenman, samenwonend met Nathalie Berg, we wonen op De Krommert 104 in Oosthuizen. Ik ben 34 jaar en werk al sinds jaar en dag in de beveiliging. Ik heb in het verleden voor diverse (grote) bedrijven gewerkt en heb in mijn jarenlange loopbaan erg veel ervaring opgedaan in de beveiliging. Ik ben als monteur in dienst geweest bij diverse bedrijven en daar vandaan opgeklommen tot project/ bedrijfsleider. Dat maakt dat ik sinds 1 mei mijn eigen DEKRA gecertificeerd beveiligingsbedrijf heb en installaties kan
certificeren tot beveiligingsklasse 4.
Ik heb zowel particuliere klanten als bedrijven waarvoor ik het gehele traject van advies tot installatie en onderhoud kan verzorgen. Momenteel werk ik voor diverse grote landelijke bedrijven met veel vestigingen, zoals Overtoom, Febo
&Stern maar ben ook erg blij met mijn klanten uit de Zeevang, zoals drukkerij Van der Molen. Niets is leuker dan werk in je eigen omgeving. Op dit moment maak ik nog geen reclame dus gaat het veelal via mond op mond reclame. Daardoor krijg ik een natuurlijke aanwas van klanten en dat zijn klanten die veelal voor lange tijd bij je blijven. Ook huur ik regelmatig personeel in voor diverse specialismen. Daardoor kunnen we een totaalpakket leveren aan de klant en daar zijn ze erg tevreden over.

Ik heb geen personeel in dienst. Mijn vriendin Nathalie werkt voor me. Ze doet voornamelijk een groot deel van de boekhouding.

Ik ben nog geen jaar bezig maar merk dat ik door hard te werken en slim handelen een hoop kan bereiken. Ik lever onder andere een kwaliteit af zoals ik het zelf thuis ook zou willen hebben. Door een goede kwaliteit te leveren komt
de reclame namelijk vanzelf. Zorg dat er positief over je gesproken wordt en als dat een keer niet het geval is, zorg dan dat problemen worden opgelost.

Ik hou verder van de leuke dingen in het leven, zoals reizen, voetbal ( derde elftal van VV Oosthuizen) en watersport. Binnenkort kunnen wij extra genieten want Nathalie en ik verwachten ons eerste kindje.

Verder wil ik mijn collega’s van de Zeevang Ondernemersvereniging meegeven dat we met beide benen op de grond moeten blijven staan, en door hard te werken kunnen we erg goed door de crisis heen komen. Neem geen overhaaste beslissingen en investeer op een slimme manier.

Binnen de Zeevang Ondernemersvereniging ben ik van plan te netwerken en hoop daarmee meer werk uit de Zeevang en omstreken te krijgen. We zijn er immers ook voor elkaar en moeten elkaar helpen daar waar mogelijk,  bijvoorbeeld opdrachten geven binnen de eigen ondernemers.

Peter, wie moeten we de volgende keer interviewen en wat wil je hen vragen:
Dat is de firma Kochheim.
Hans en Denny: Hoe kunnen jullie als familiebedrijf al jarenlang dezelfde goede service, kwaliteit en continuïteit leveren?

Hartelijke groeten, Peter Steenman.
Steenman Beveiligings Techniek B.V.

© Zeevang Ondernemers 2024
Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel Webdesign