3
1
0
Kerst-webheader
EdamVolendam-CecileMooijerZAAQ
EdamVolendam-WesselsRolluikenZAAQ
ZeevangOndernemers-TrouwenmetManon
ZeevangOndernemers-WimDoets
Ondernemer-in-de-spotlight
KennisMakenMet-Remco
Milatz
Simkopaint-3-generaties-koning
ReneMeijer
Ondernemend-op-pad…-1024x614
RonaldWouda
Verstand-van-bloem-en-plant
Een-mooi-einde
Metaalbewerker
slager-768x461
Martin-Wouda
DominiqueBeets_Hairstyling-Dominique
EstherOphoff-SchermerWijnkopers-1024x467
Gerard Sens Behang- en Schildersbedrijf - zeevangsondernemers.nl
Albin
previous arrow
next arrow

Ondernemersverkiezing

Geplaatst op:

Op onze bestuursvergadering is de ondernemersverkiezing 2017 geëvalueerd. Het bestuur is van mening dat de nieuwe opzet geslaagd was. Na een voorselectie via de mail aan alle ondernemers zijn door het bestuur drie ondernemers met hun bedrijf genomineerd voor de titel. Dit jaar kon een ondernemer ook zichzelf nomineren, een enkel ondernemer heeft dit ook gedaan. Wij denken hierbij dat een ondernemer zijn kwaliteiten en specialiteiten beter kan aangeven dan wie dan ook en beogen hiermee voor de minder bekende ondernemers ook een kans. Na de voorselectie zijn de genomineerden geïnterviewd door Wim Doets en is een presentatiefilmpje gemaakt. Uit de presentatiefilmpjes hebben de aanwezigen in de zaal de ondernemer gekozen door middel van een stembiljet. De winnende ondernemer is afgevaardigd namens de ZO! om mee te dingen aan de VOWA verkiezing op 12 februari. Zo was de familie Otsen van Snackbar Café Seevanck aanwezig op de verkiezing, maar heeft deze helaas niet kunnen winnen. Wel was de jury vol lof over hetgeen de familie Otsen voor de horeca in Oosthuizen heeft en nog steeds betekent.

Naast dat het bestuur tevreden is over de gehouden verkiezing zijn er ook nog wat verbeterpunten gevonden. Uiteraard zal de volgende keer presentatie en kiesvolgorde synchroon lopen en willen we een korter foto-moment. Wat wij hebben vernomen is dat het ontvangst bij de deur en de opzet van de verkiezing door de aanwezigen goed is ontvangen.

Naast de ondernemer is ook de pluim uitgereikt, gekozen uit inzendingen van de ondernemers per mail en is dit jaar voor het eerst de oeuvreprijs uitgereikt, welke door het bestuur is gekozen op basis van een heel bijzondere gebeurtenis.

© Zeevang Ondernemers 2024
Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel Webdesign