Ook werd dit jaar weer de Pluim uitgereikt. Hiervoor konden de leden van ZO! kandidaten voordragen. Op basis van de inzendingen en motivaties werd de Pluim uitgereikt aan Ansje Priem van Ansje Bloemen.

Dit jaar is de pluim uitgereiktĀ  aan een onderneemster. Deze onderneemster heeft een moeilijke start gehad, maar timmert zeer goed aan de weg en is bij iedereen in Oosthuizen en omstreken al jaren bekend en geliefd. Het leuke aan deze onderneemster is dat zij ook aan de toekomst denkt van haar onderneming en al voor opvolging heeft gezorgd. Dit jaar is de pluim uitgereikt aan Ansje Priem Bloemen. Namens leden en bestuur van harte!

Daar waar andere ondernemingsverenigingen een ‘Aanmoedigingsprijs’ of de ‘In de kijker prijs’ hebben, heeft ZO! de PLUIM. Het onstaan daarvan is wel aardig om nog eens toe te lichten. Acht jaar geleden is de eerste pluim uitgereikt aan een bijzondere ondernemer uit Warder, de heer Niek Reek. Niek was Pluimveehandelaar en zodoende was de link met de Pluim snel gelegd.

Foto: Christy Rijser

Ā© Zeevang Ondernemers 2019
Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel Webdesign