3
1
0
Kerst-webheader
EdamVolendam-CecileMooijerZAAQ
EdamVolendam-WesselsRolluikenZAAQ
ZeevangOndernemers-TrouwenmetManon
ZeevangOndernemers-WimDoets
Ondernemer-in-de-spotlight
KennisMakenMet-Remco
Milatz
Simkopaint-3-generaties-koning
ReneMeijer
Ondernemend-op-pad…-1024x614
RonaldWouda
Verstand-van-bloem-en-plant
Een-mooi-einde
Metaalbewerker
slager-768x461
Martin-Wouda
DominiqueBeets_Hairstyling-Dominique
EstherOphoff-SchermerWijnkopers-1024x467
Gerard Sens Behang- en Schildersbedrijf - zeevangsondernemers.nl
Albin
previous arrow
next arrow

De Pluim van 2022 voor Carola Vriend – Schurink van Uitvaartverzorging Carola Vriend-Schurink

Dit jaar delen wij voor de 9de keer de Pluim uit. Als u het wellicht nog weet is de eerste Pluim uitgereikt in 2012 aan Nico Reek, destijds het oudste lid van onze vereniging en bekend van zijn handel in scharrelkippen en dat verklaart mede de naam Pluim. Daarnaast betekent iemand een Pluim geven simpelweg een compliment geven.

Carola is begonnen met een baan in een andere branche maar werd gevraagd om te helpen bij een ondernemer wat haar zo enorm aansprak dat zij er voor gekozen heeft om in augustus 2019 zelf een onderneming te starten. En met succes. Ze is een zeer betrokken, vriendelijke en heel kundige uitvaartverzorgster. Ze maakt blogs over de uitvaarten op een discrete manier, waarin ze in de verhalen veel gevoel legt. Als lezer krijg je dan ook mee hoe zij het zelf ervaart en professioneel aanpakt. Ze denkt mee met de wensen van de familie en de overledenen. Ze heeft naam gemaakt tussen de grote instanties en weet dat nog steeds uit te breiden. Het bestuur van Zeevang Ondernemers is dat opgevallen en heeft dat beloond met ‘de Pluim’!

Het moge duidelijk zijn dat uitvaartverzorging geen 9-5 baan is. Tijdens de uitreiking kon Carola zelf niet aanwezig zijn in verband haar werk. Haar vader heeft zodoende de oorkonde in ontvangst genomen.

© Zeevang Ondernemers 2023
Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel Webdesign