3
1
0
Kerst-webheader
EdamVolendam-CecileMooijerZAAQ
EdamVolendam-WesselsRolluikenZAAQ
ZeevangOndernemers-TrouwenmetManon
ZeevangOndernemers-WimDoets
Ondernemer-in-de-spotlight
KennisMakenMet-Remco
Milatz
Simkopaint-3-generaties-koning
ReneMeijer
Ondernemend-op-pad…-1024x614
RonaldWouda
Verstand-van-bloem-en-plant
Een-mooi-einde
Metaalbewerker
slager-768x461
Martin-Wouda
DominiqueBeets_Hairstyling-Dominique
EstherOphoff-SchermerWijnkopers-1024x467
Gerard Sens Behang- en Schildersbedrijf - zeevangsondernemers.nl
Albin
previous arrow
next arrow

Rondetafelgesprek en OidP bij het CDA Edam-Volendam

Geplaatst op:

CDA-kandidaten-2012

Op 28 augustus j.l. zijn, in het kader van de komende fusie tussen de gemeenten Edam-Volendam en Zeevang, op uitnodiging van het CDA afdeling Edam-Volendam de bestuursleden Paul Walgering en Paul Mobron van ZO! naar een rondetafelbijeenkomst geweest in hotel Spaander te Volendam.
Aanwezig waren naast het bestuur en de raadsleden van de lokale afdeling van het CDA, ook de voltallige fractie van het CDA in de 2e kamer, de partijvoorzitter en 1e kamerlid Eelco Brinkman.

ZO! heeft en kreeg aandacht voor het gegeven dat Edam-Volendam een goot landelijk gebied erbij krijgt en dat door ZO! in 2012 is bijgedragen aan het onderzoek ‘Ondernemen in de Polder’ (OidP).
In het rapport OidP wordt in 5 thema’s op 5 afzonderlijke gebieden kansen voor de ondernemers geschetst om buiten de gangbare paden in een samenwerking met creatieve ambtenaren, raadsleden en het college van B&W, uitgebreidere mogelijkheden toe te passen om te kunnen ondernemen. Soms moet je ‘wat niet kan’ weten om een ruimere vergunningsaanvraag in te dienen.

Waardevolle contacten zijn gelegd met de Haagse politici en onze CDA buren kregen handzame setjes over het OidP om dit straks tijdens en na de verkiezingen wellicht mogelijk te maken.

© Zeevang Ondernemers 2024
Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel Webdesign