3
1
0
Kerst-webheader
EdamVolendam-CecileMooijerZAAQ
EdamVolendam-WesselsRolluikenZAAQ
ZeevangOndernemers-TrouwenmetManon
ZeevangOndernemers-WimDoets
Ondernemer-in-de-spotlight
KennisMakenMet-Remco
Milatz
Simkopaint-3-generaties-koning
ReneMeijer
Ondernemend-op-pad…-1024x614
RonaldWouda
Verstand-van-bloem-en-plant
Een-mooi-einde
Metaalbewerker
slager-768x461
Martin-Wouda
DominiqueBeets_Hairstyling-Dominique
EstherOphoff-SchermerWijnkopers-1024x467
Gerard Sens Behang- en Schildersbedrijf - zeevangsondernemers.nl
Albin
previous arrow
next arrow

Sunforce Ondernemer van het jaar 2014

Geplaatst op:

Ondernemer 2014_Eric Sunforce

Erik de Jongh met zijn bedrijf SUNFORCE is Ondernemer van het jaar 2014 

Sinds 1999 wordt in de gemeente Zeevang de Zeevang ondernemer van het jaar gekozen, dit jaar dus voor de 16e keer.
Verschillende bedrijven welke gevestigd  zijn in de Zeevang en welke  opvallend geweest zijn in een periode hebben deze roem al weten te behalen. De keuze van de ondernemer is gekozen door  het bestuur van de vereniging   samen met de winnaar van het jaar ervoor. Eerst na inventarisatie onder de leden en daarna na motivatie en afweging.De prijs voor de ondernemer van het jaar betreft een oorkonde, een wisselbeker en natuurlijke eeuwige roem.

De ondernemer van het jaar wordt geselecteerd uit een selectielijst welke U in november is gevraagd. Hierop zijn ca. 15 reacties gekomen met ca. 15 verschillende namen,  vaak voorzien van gemotiveerde redenen. Een aantal ondernemers zijn meerdere keren genoemd. Deze maken bij de beoordeling meer kans op de eindzege.   Door de commissie zijn na  toetsing van de criteria 2 bedrijven benoemd welke in aanmerking komen.  Vervolgens heeft een interview met het bedrijf plaatsgevonden, waarbij  criteria nogmaals zijn getoetst en aanvullende informatie over het bedrijf is verworven. Daarna is de definitieve keuze gemaakt.
De criteria waar de ondernemer van het jaar aan moet voldoen zijn:
* tenminste 2 jaar lid van de ondernemersvereniging
* betrokkenheid hebben met de Zeevang
* vernieuwend
* klantvriendelijk
* duurzaam

Sunforce is leverancier van zonnepanelen en andere producten op het gebied van duurzaamheid.  Eigenaar Erik de Jong was eerst werkzaam op de financiële beurs maar is na de digitalisering van deze beurs het vakgebied van de zonnepanelen in gekomen. Erik is gestart bij Knook totaaltechniek uit Purmerend en heeft zich na een paar jaar studie mbt de zonnepanelen  verzelfstandigd in Oosthuizen. Ondertussen is hij leverancier voor diverse elektrotechnische bedrijven. Naast leverancier worden de panelen ook geplaatst met de hulp van buurman Jelle van Huijsden. Motto hierbij is dat de elektricien verder kan gaan als de draadjes door het dak naar binnen steken.
De projecten die Sunforce uitvoert variëren van enkele panelen tot ca. 800 panelen. Sunforce voert projecten uit in voornamelijk Noord Holland, maar ook met regelmaat daarbuiten.

Lid van de vereniging:
De onderneming is net 2 jaar lid van de  vereniging. De onderneming is sinds 3 jaar gevestigd op het industrieterrein in Oosthuizen, waar ook een showroom is om klanten beter te kunnen informeren.

Betrokkenheid Zeevang:
De betrokkenheid bestaat uit sponsoring aan verenigingen. Daarnaast maakt Sunforce gebruik van lokale bedrijven voor diensten. Dit kan zijn catering, onderhoud  enzovoorts.

Vernieuwend:
De ondernemer is behoorlijk vernieuwend. Naast de continue controle op nieuwe en betere panelen worden deze ook getest. In sommige gevallen worden de panelen zelfs uit het bestand genomen.
Ook worden andere producten mbt duurzaamheid ontwikkeld en kunnen geleverd worden. Denk daarbij aan Led verlichting en autolaadpalen.Verder kan een energiescan gemaakt worden voor een woning of gebouw en kan een adviseur energie besparing en aangeven of energiestromen monitoren.

Klantvriendelijk:
Sunforce heeft een showroom waarin zonnepanelen en de constructie van zonnepanelen op het dak te bezichtigen zijn. Erik vertelt hier vol enthousiasme en kennis over.
Er is er een website waar van panelen of onderdelen besteld kunnen worden. En er kan ondersteuning worden geboden voor het aanvragen en verkrijgen van subsidies wanneer iemand gebruik wil gaan maken van duurzame energie.

Duurzaam:
Dit spreekt voor zich. De producten welke geleverd worden hebben allemaal te maken met duurzaamheid.

Toekomst:
De toekomst is om meer panelen voor elektrotechnische bedrijven te leveren en aan te brengen. Het werkgebied is daarbij zeker op verder dan de Zeevang gericht.
Naast panelen wil Sunforce nog meer nieuwe producten die betrekking hebben op duurzaamheid kunnen leveren.

De Ondernemer van het jaar 2014 is: Sunforce, met als eigenaar Erik de Jongh

© Zeevang Ondernemers 2024
Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel Webdesign