3
1
0
Kerst-webheader
EdamVolendam-CecileMooijerZAAQ
EdamVolendam-WesselsRolluikenZAAQ
ZeevangOndernemers-TrouwenmetManon
ZeevangOndernemers-WimDoets
Ondernemer-in-de-spotlight
KennisMakenMet-Remco
Milatz
Simkopaint-3-generaties-koning
ReneMeijer
Ondernemend-op-pad…-1024x614
RonaldWouda
Verstand-van-bloem-en-plant
Een-mooi-einde
Metaalbewerker
slager-768x461
Martin-Wouda
DominiqueBeets_Hairstyling-Dominique
EstherOphoff-SchermerWijnkopers-1024x467
Gerard Sens Behang- en Schildersbedrijf - zeevangsondernemers.nl
Albin
previous arrow
next arrow

Verkenning nieuwe bedrijfslocaties

Geplaatst op:

De gemeenten Purmerend, Edam-Volendam en Waterland werken samen om ruimte te creëren voor ondernemen in de regio Waterland. De gemeenten ambiëren voldoende bedrijfslocaties voor de toekomst te realiseren, die aansluiten bij de wensen van de ondernemers. De gemeenten hebben nieuwe bedrijfslocaties in de regio verkend. Er is daarbij overeenstemming bereikt over de toekomstige invulling van de Purmer als bedrijfslocatie.

Binnen de gemeente liggen uitdagingen voor herontwikkeling van het Slobbeland en de Julianaweg, beide, in Volendam, en dat betekent dat bedrijven en industrie op termijn moeten verplaatsen. Mede hiervoor wil de gemeente het Noordoostelijke deel van de Purmer ontwikkelen tot bedrijven terrein. Maar daarnaast ook andere ondernemers uit de gemeente de mogelijkheid bieden op termijn te verhuizen. Bijvoorbeeld wanneer u uit een dorpskern wil verhuizen vanwege bereikbaarheid of overlast. De gemeente is met bureau Over Morgen en Bureau Buiten een onderzoek gestart naar de ruimte behoefte.  Op dit moment wordt gewerkt aan een enquête formulier die u als ondernemer kunt invullen wanneer u op termijn interesse heeft op dit mogelijk nieuwe bedrijventerrein. De enquête wordt binnenkort vanuit de gemeente verstuurt.

Uw interesse kunt u ook nu al aangeven bij ons secretariaat. Ook wanneer niet-leden uit de Zeevang interesse tonen vernemen wij dit graag. Eventuele vragen kunt u ons mailen.

© Zeevang Ondernemers 2024
Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel Webdesign