3
1
0
Kerst-webheader
EdamVolendam-CecileMooijerZAAQ
EdamVolendam-WesselsRolluikenZAAQ
ZeevangOndernemers-TrouwenmetManon
ZeevangOndernemers-WimDoets
Ondernemer-in-de-spotlight
KennisMakenMet-Remco
Milatz
Simkopaint-3-generaties-koning
ReneMeijer
Ondernemend-op-pad…-1024x614
RonaldWouda
Verstand-van-bloem-en-plant
Een-mooi-einde
Metaalbewerker
slager-768x461
Martin-Wouda
DominiqueBeets_Hairstyling-Dominique
EstherOphoff-SchermerWijnkopers-1024x467
Gerard Sens Behang- en Schildersbedrijf - zeevangsondernemers.nl
Albin
previous arrow
next arrow

Nieuwjaarsreceptie Zeevang Ondernemers

Geplaatst op:

Afgelopen 4 januari was de nieuwjaarsreceptie van Zeevang Ondernemers bij Café Seevanck in Oosthuizen. Deze staat altijd in het teken van de verkiezing ‘Ondernemer van het jaar’. Daarnaast is ook de uitreiking van de Pluim en geeft de voorzitter een korte terugblik op het afgelopen jaar. Van oudsher word de receptie goed bezocht en ook nu liep de zaal al snel vol.

De voorzitter – Cajo Vroom – trapt het officiële gedeelte af met zijn speech. Een terugblik op het afgelopen jaar. Een jaar waarin de vereniging zich heel positief ontwikkeld. De opkomsten bij de  evenementen worden steeds hoger en de reacties zijn positief. We begonnen het jaar natuurlijk met de nieuwjaarsreceptie van 2018, waarin de familie Otsen van Café Seevanck gekozen werd tot ondernemers van het jaar 2017 en de Pluim werd uitgereikt aan de gebroeders Rijnders van Rijnders Reizen. Tijdens de algemene leden-vergadering hadden we een goede presentatie onder leiding van Wethouder Vincent Tuijp van de gemeente Edam-Volendam over de participatiewet. In juni was het bedrijfsbezoek verzorgd door Buisman Tuinmachines. Een hele boeiende middag – met een hele mooie opkomst – waarin uitgebreid werd verteld over het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Een indrukwekkende presentatie die een goed beeld geeft in welke markt zij zich begeven. Na de zomer was het ondernemersuitje bij de DFDS. Ook hier was de opkomst zeer goed, met een afgevulde dubbeldekker van Rijnders Reizen gingen we naar IJmuiden om een kijkje te nemen bij de in aanbouw zijnde ’s werelds grootste zeesluis. Begin november was de thema-avond met stamppot buffet bij de Oude School in Warder. Deze avond was Tim Coronel te gast en gaf een inspirerende presentatie over het ondernemerschap en zijn visie daarop. Al met al een succesvol jaar om op terug te blikken.

Vervolgens werd het ceremoniële gedeelte door bestuurslid Paul Mobron ingeluid. Allereerst werd de pluim 2018 uitgereikt aan Ansje Priem, lees hier meer. Daaropvolgend was de verkiezing ‘ondernemer van het jaar’. Traditioneel verzorgd door Wim Doets. Hij maakt een compilatie van beeld en interview aangevuld met zijn –  soms hilarische – voice-over. ook dit jaar was dat weer een knap stukje filmwerk. Hierin werden de drie genomineerden voorgesteld. dat waren Koos en Laura Buisman van Buisman Tuinmachines, Robert Swart en Randy Schouten van de Reclamestudio en Jos en Germa Karsten van JLD international. Na deze film kon er door de aanwezigen gestemd worden. Over de uitslag kun je hier meer lezen.

Na afloop werd er gezellig geborreld op het nieuwe jaar. Het bestuur kijkt terug op een geslaagde avond.

Foto: Christy Rijser

© Zeevang Ondernemers 2024
Ontwerp: De Reclamestudio | Realisatie: Pixel Webdesign